We zijn er klaar voor!

De online kaartverkoop via onze website is gestart!

Het team van Verborgen Tuinen heeft hard gewerkt om in korte tijd weer een mooie editie van Verborgen Tuinen mogelijk te maken. Een 60-tal eigenaren stellen het weekend van 11 & 12 juni hun verborgen tuin voor je open. Ook dit jaar zijn er veel prachtige, leuke en bijzondere tuinen te bezoeken op de hele Rechter Maasoever. Er zijn zelfs 21 nieuwe tuinen te bezichtigen ten opzichte van 2019.

We hebben ook dit jaar weer gekozen voor een iets kleinere opzet: minder adressen dan voorheen, maar wel vooral de echt verborgen privétuinen zijn deze editie opengesteld.

De tuinen zijn open van 10.30 uur tot 17.00 uur.

Koop nu je kaart en noteer dit weekend in je agenda!

De kaartverkoop is alleen online via www.verborgentuinen.nl. Een passe-partout voor het hele weekend kost 7 euro. Jongeren tot en met 12 jaar zijn gratis. Het aantal kaarten is beperkt.
Je toegangskaart/plattegrond kun je nu al afhalen met een betaalbewijs (op je telefoon of uitgeprint) bij één van de negen afhaallocaties centraal gelegen in de stad. De adressen van de afhaallocaties staan vermeld op je betaalbewijs. Vier van deze afhaallocaties zijn ook deelnemende tuinen.

 

Gevarieerd aanbod

Verborgen Tuinen staat voor een samenleving met participerende, actieve bewoners, voor biodiversiteit bij particulier groen en voor een verstandig omgaan met het klimaat (luchtkwaliteit, waterbeheer en temperatuur). Verborgen Tuinen demonstreert dat de stad Rotterdam, het centrum en zijn omliggende woonwijken, een rustgevende, aantrekkelijke plek kan zijn voor bewoners en bezoekers.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief