OM EN OM!

De 21 editie van Verborgen Tuinen keren we terug op 1 & 2 juni naar de rechter Maasoever om de groene pareltjes in dit deel van Rotterdam weer een kans te geven om te shinen. Maar Zuiderlingen niet getreurd, we komen in 2025 terug! Ons uitstapje naar Zuid is goed bevallen en enthousiast ontvangen, daarom hebben we besloten OM EN OM de Verborgen Tuinen  van de Linker en de Rechter Maasoever te laten zien. We houden zo het programma zowel voor de bezoekers als voor de organisatie behapbaar.

Kom je ook weer? 

 

Zuid staat op de kaart!

De groene ontdekkingsreis door Rotterdam Zuid was na zes jaar weer mogelijk. En het was een succes! We willen alle tuineigenaren bedanken die belangeloos hun tuin openstelden en vele bezoekers welkom heetten in hun tuin. Zonder hen bestaat Verborgen Tuinen niet.

Zie hieronder in de slider een foto-impressie van Verborgen Tuinen 2023.

Ook willen we de Zomer op Zuid en de Rotterdam Architectuur Maand bedanken voor de samenwerking. Dit zorgde voor een heel divers publiek.

 

Verborgen Tuinen

Eigenaren van Verborgen Tuinen stellen gedurende het weekend hun tuin open voor publiek. Tuin- en groenliefhebbers krijgen een unieke kans om eens áchter heggen en schuttingen te kijken en een onbekende, verrassende en groene kant van Rotterdam te ontdekken. Bij de selectie wordt gekozen voor een gevarieerd en boeiend aanbod van privétuinen: kleine, grote, strakke of juist romantische tuinen, klimaatadaptieve, liefhebbers- of designtuinen.

Tot in de tuinen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief